Budapest
2017.06.25
Vasárnap
Napkelte : 04:47 Napnyugta : 20:45
Hőm.: 24°C
Hőérzet: 25°

2.7 m/s
0 mm
1012.8 hPa

Képajánló

Linkajánló


Zengő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Switchblade   

 

Zengő

(Késbemutató)


1


Ezúttal egy újabb Angelero (Palcsesz Imre) által készített “szériakést” szeretnék bemutatni. Ez a Zengő névre hallgató modell nem új és természetesen tisztában vagyok vele, hogy sokan már ismerik és/vagy használják egy ideje. De ugyanakkor másoknak csak hallomásból ismerős, vagy akár teljesen ismeretlen. A modell többféle leélezéssel és variációban rendelhető. A pengék hőkezelését is Angelero végzi a műhelyében. Az itt bemutatásra kerülő saját példányom e kés egy konvex/szablya élezésű változata. 

Bővebben...
 
Hipertermia PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tuareg   

Hipertermia

 

Az erős napsütés, a forró nedves környezet nem csak az extrém sportolókra vagy szabadban kőkemény fizikai munkát végzőkre jelent veszélyt. Egy vasárnap koradélutáni séta, vagy tóparti strandolás simán kibillentheti szervezetünk hőháztartását. Kevesen gondolnák, pedig a meleget sokkal rosszabbul bírjuk, mint a hideget.

 

1

 

Bővebben...
 
"Hobó szamovár" készítése PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vasbicikli   

 

"Hobó szamovár" készítése


1


A konzerves dobozból rögtönzött hobó tűzhelyet nem kell bemutatni senkinek, de most egy továbbfejlesztett változatról szeretnék írni. Első látásra talán öncélú játékszernek tűnik, de tüzelőben szegény vidéken, vagy/és mostoha időjárási körülmények között is jól használható, akár olyan helyen is, ahol egyébként nem célszerű nyílt tüzet rakni (pl. csónakban).

Bővebben...
 
Horgászfelszerelés kalandozáshoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Berkut   

 

Horgászfelszerelés kalandozáshoz

 

 

A felszerelés összecsukva, dobozolva

 

Már a címnél elakadtam. Minek nevezzem? Túlélő felszereléshez soknak tűnik, de ha jól meggondolom, szükség van ennyi mindenre, ha ténylegesen hallal akarom kiegészíteni az étrendemet. Az alábbi felszereléssel eredményesen horgásztam a hazai vizeken kívül az Adrián, Izlandon, Lappföldön.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Oldal 2 / 30